Jídelní lístek
Od 01.03.2021 do 07.03.2021
Od 22.02.2021 do 28.02.2021
Od 08.03.2021 do 14.03.2021
22.02.2021 - pondělí
POLÉVKA:
KEDLUBNOVÁ POLÉVKA
MENU č.1:
Přírodní vepř. kotleta po Uhersku, šťouchaný brambor
MENU č.2:
.
23.02.2021 - úterý
POLÉVKA:
RUSKÝ BORŠČ
MENU č.1:
Vepřová kýta po Valašsku, houskový knedlík
MENU č.2:
Vařené vejce 2 Ks, dušený špenát, vařený brambor
24.02.2021 - středa
POLÉVKA:
MASOVÝ VÝVAR SE ZAVÁŘKOU
MENU č.1:
Zbojnický masový závitek, dušená rýže, okurek
MENU č.2:
Mexické pikantní fazole, opékaná uzenina, chléb
25.02.2021 - čtvrtek
POLÉVKA:
KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA
MENU č.1:
Vepřový pečený vrabec, dušené zelí, bramborový knedlík
MENU č.2:
Kuřecí prsíčka se sýrovou omáčkou, vařené těstoviny
26.02.2021 - pátek
POLÉVKA:
HRÁŠKOVÝ KRÉM
MENU č.1:
Smažené vepřové řízečky v česnekově - cereálním obalování, bramborová kaše, salát
MENU č.2:
Domácí kynuté ovocná knedlíky sypané strouhaným tvarohem
01.03.2021 - pondělí
POLÉVKA:
JARNÍ POLÉVKA S KRUPICÍ
MENU č.1:
Debrecínský vepřový guláš, houskový knedlík
MENU č.2:
.
02.03.2021 - úterý
POLÉVKA:
PÓRKOVÁ S VEJCEM
MENU č.1:
Luhačovický špaček, bramborová kaše, okurek
MENU č.2:
Dušené kuřecí prsa, rajská omáčka, vařené těstoviny
03.03.2021 - středa
POLÉVKA:
VÝVAR S JÁTROVOU RÝŽÍ A ZAVÁŘKOU
MENU č.1:
Svíčková hovězí na smetaně, houskový knedlík
MENU č.2:
Čočka na kyselo, vařený párek 2 Ks, chléb
04.03.2021 - čtvrtek
POLÉVKA:
MORAVSKÉ KYSELO
MENU č.1:
Vepřové maso KUNG – PAO , dušená kari rýže
MENU č.2:
Zapečený sýr v bramborovém těstíčku, tatarka
05.03.2021 - pátek
POLÉVKA:
RYBÍ KRÉMOVÁ POLÉVKA
MENU č.1:
Smažený kuřecí řízek, bramborový salát
MENU č.2:
Domácí dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
08.03.2021 - pondělí
POLÉVKA:
ČESNEKOVÁ S VEJCEM
MENU č.1:
Slovácká pečeně se švestkovou omáčkou, šťouchaný brambor se slaninou
MENU č.2:
.
09.03.2021 - úterý
POLÉVKA:
ŽAMPIÓNOVÁ POLÉVKA
MENU č.1:
Bramborové halušky se zelím a uzeným masem, oplatek
MENU č.2:
Cikánská pikantní kuřecí směs, čínské nudle
10.03.2021 - středa
POLÉVKA:
GULÁŠOVÁ POLÉVKA
MENU č.1:
Smetanový křen, vařené uzené, houskový knedlík
MENU č.2:
Marinované pečené maso dvou barev/VEPŘOVÉ+KUŘECÍ/,okurek, chléb
11.03.2021 - čtvrtek
POLÉVKA:
FAZOLOVÁ POLÉVKA S PÁRKEM
MENU č.1:
Vepřová kýta na paprice, vařené těstoviny
MENU č.2:
Kuřecí dušené játra na slanině, žampionová rýže
12.03.2021 - pátek
POLÉVKA:
KULAJDA
MENU č.1:
Holandský řízek, pečený brambor, tatarka
MENU č.2:
Domácí ovocné pěry přelévané šlehaným ochuceným tvarohem